Skip to main content
Omplassert

Sammy

Av 7. april 2022oktober 11th, 2022Ingen kommentarer

Sammy er en kosete og sosial katt på 2 år. Han passer best til en rolig familie med enten store barn eller de uten barn. Han trives veldig godt med andre snille katter. Sammy skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter.

Hei, jeg heter Sammy og er en nysgjerrig, leken og kosete katt. På nytt sted vil jeg nok være litt reservert med en gang, men så fort jeg blir varm i trøya er jeg kjempesosial.

Jeg ønsker meg veldig en snill familie som gir meg rom til å være den jeg er, og som har tålmodigheten jeg trenger for å bli ordentlig trygg og kunne blomstre i min personlighet. Drømmehjemmet er på et sted med trygge og gode utemuligheter hvor jeg kan løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt!

Akkurat nå nøyer jeg meg med luftegården her på Hjelpesenteret, fuglene på utsiden av vinduet, blir jeg aldri lei av å titte på.

Det kan ta litt tid før jeg blir varmt i trøya, men jeg er egentlig veldig sosial.

Jeg er veldig kosete og liker å ligge inntil. Da legger jeg meg gjerne sånn til at du kan klappe magen min, for jeg elsker nemlig magekos! Jeg liker å ha potene mine trygt på bakken, så er ikke særlig begeistret for å bæres, men jeg kan fint løftes om det er en god grunn.

Jeg er veldig rolig, noen vil kanskje kalle meg lat…, men jeg er veldig leken, bjeller og fjær på pinne er noe jeg synes er veldig gøy! Uansett hvor ivrig jeg har blitt under lek, så har jeg aldri bitt eller klort.

Om jeg kan få skryte litt, så har jeg fått høre at jeg er veldig flink til å bruke klorestativet mitt! Jeg har også hørt at andre katter kan klore på møbler, og det syntes jeg er litt rart når vi får egne klorestativer?

Jeg ble adoptert av en fantastisk familie og har trivdes veldig godt der, men så var det naboens hund som har skremt meg så veldig at jeg ikke turte å gå ut lenger. Familien min så hvor trist jeg ble av å ikke få være ute lenger, så da kom jeg tilbake til DOOA i håp om å finne meg en ny fantastisk familie som ikke deler inngang med noen med hund.

Jeg er ikke så glad i kjøre bil, så jeg er ingen katt man kan ta med seg på lange bilturer, men til og fra veterinæren går fint.

Sammy er kastrert, ID- chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for dette sjarmtrollet og tilby trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Sammy virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/