Skip to main content
Omplassert

Sammy

Av 3. mai 2023august 1st, 2023Ingen kommentarer

Hei på deg! Sammy heter jeg og ble født i juli 2020. Jeg er en kosete, leken og sosial fyr som passer til et hjem med evt. større barn. Jeg trives best sammen med mennesker, så jeg ønsker meg et hjem uten andre katter og hunder. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha.

Jeg elsker å sitte i vinduet og se etter fugler! Når det ikke er så mange fugler utenfor, så pleier fostermor og skru på «cat TV» på YouTube som jeg også syntes er veldig gøy.

Jeg storkoser meg om du løfter meg opp! Når du kommer hjem, så vil jeg gjerne ha kos med én gang, for jeg blir så glad for å se deg. Jeg er veldig kosete og liker sove i senga sammen med deg, om jeg får lov. Jeg koser meg mest når jeg får ligge ved siden av deg på sofaen. Hos fostermor har jeg fått en favorittstol som jeg elsker. Du må gjerne kose meg på magen!

Jeg elsker å leke, og fjær er storfavoritten! Det er ekstra stas med fjær når jeg ligger eller klatrer på klorestativet. Om du vifter fort med fjæra, så blir jeg veldig gira. Ellers så liker jeg en variasjon av leker! Kickeroo cuddler er moro, for den kan jeg bryte med. Noe annet som av og til er gøy, er laserpenn.

Jeg er en sosial fyr og hilser alltid på besøk. Ellers er jeg av den rolige typen som er litt mer tilbakeholden, selv om jeg fortsatt er både leken og sosial. Støvsugeren holder jeg meg på trygg avstand fra da, men ellers jeg er trygg og god.

Det eneste jeg har klort på er gulvtepper, ellers er jeg veldig flink! Jeg hverken spiser på planter eller roter i pottene dine. Jeg har ikke kjørt mye bil, men det lille jeg har prøvd, så har jeg håndtert reisebur og kjøring greit.

Søte Sammy er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for Sammy og kan tilby ham et hjem med hage og gode utemuligheter hvor han kose seg i trygge omgivelser? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Sammy virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/