Skip to main content

Sambo

Sambo er den perfekte familiekatten for en kattevant barnefamilie som ønsker en veldig sosial katt som både er leken og kosete. Han har mye personlighet og er litt rampete, men han er mer kosete enn rampete. Han trenger gode og trygge utemuligheter.

Kjønn
Hann
Født
Mai 2023
Ute-/Innekatt
Utekatt
Bo med barn?
Ja
Bo med katt?
Bo med hund?
Søk om å adoptere

Sambo følger med på alt som skjer og vil være der menneskene sine er. Han er veldig kosete og elsker å ligge på fanget og på brystet når man ligger på sofaen. På kvelden når tv’en slås på, blir han med og ser på. Og går du på badet, blir han med der også. Han er noen ganger litt høyt og lavt, for eksempel synes han et tørkestativ er gøy å balansere og ligge på.

Sambo kan koses med overalt, også på magen, og han elsker å sitte på armen. Han er er veldig aktiv og leken, leker med alt som rører seg, litt som en liten kattunge gjør. Sambo er en liten kattunge i en ungdommelig kropp. Han kan klore og bite under lek, men det er bare lek, finnes ikke aggressivietet i denne moroklumpen.

Plantene dine får du ha i fred, men han er jo litt rampete, som kattunger ofte er, og han har dessverre en uvane å klore på møbler. Men han er også veldig flink til å bruke klorestokk, så jo flere man har av dem, jo større er sannsynligheten for at han vil bruke dem fremfor møblene.

Sambo er enkel å sette i bur, går inn nesten av seg selv. Mjauer litt når man kjører, men det går helt fint.

Sambo er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr. 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet for ham, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Sambo virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om disse her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/

Søk om å adoptere