Skip to main content
Kanin og smådyr

Sam og Sindy

Av 3. juli 2023Ingen kommentarer

Sam og Sindy er to spesielle kaniner. Vi skulle gjerne ha visst alt hva de har vært gjennom før de kom til oss i fosterhjem.

De ble tatt inn til oss sammen, men ble kastrert og adskilt da begge to var kjønnsmodne. Samme dag som bondingen var planlagt fant Sam og Sindy ut at dette kunne de fint løse selv, så fostermor fant de inntil hverandre i samme base. Siden den dagen har de to vært bestevenner ❤️

Sindy virket i starten litt sint, spesielt ved utdeling av pellets – da hadde hun lett for brumme og slå med frambena mot hendene. Etter at de begynte å få pellets til samme til og det ble strødd utover gulvet så har det blitt mye bedre. Fostermor får også lov til å stryke henne på hodet, og hun har også kommet bort og spist av hånden hennes. Vi vet at kaninene tidligere ble håndtert ved å bli løftet etter nakken, slik at Sindy sin atferd med all sannsynlighet er som et resultat av dette.

At Sindy nå i så stor grad aksepterer kos viser en god porsjon tålmodighet og kjærlighet er nøkkelen til det meste ❤️

Sindy har en nerveskade på venstre side av ansiktet, som antagelig skyldes e.cuniculi, men det er ingenting som plager henne- Hun er nøye fulgt opp av kaninkyndig veterinær.
Hun spiser godt med høy, grønt og kvister.

Sam er en kosegutt, som for det meste dilter etter Sindy. De er nok bestevenner, selv om vi ikke har sett at de vasker hverandre eller ligger inntil hverandre så ofte. De finner stor glede i hverandre, og løper ofte rundt med hopp og sprett.

Begge to lar seg håndtere ved kloklipp, men på Sindy er det greit å være to. Dette er nemlig ikke hennes favorittaktivitet 😉

Sam og Sindy egner seg best i en familie med større barn, fra 12 år og oppover.

Begge er helsesjekket, kastrert og ID merket.

Tror du at Sam og Sindy kan passe fint hos deg? Send en mail til smadyr@dooa.no