Skip to main content
Utekatt

Safir

Av 26. april 2022Ingen kommentarer

Safir er en nydelig 2 år gammel forsiktig gutt som trenger et rolig og stabilt hjem uten små barn. Han er veldig sosial og kosete med de han kjenner. Han må ha trygge og gode utemuligheter.

Hei på deg! Safir heter jeg og jeg ble født i juli 2020. Jeg er en søtnos med kullsvart pels, og et søtt, lite ansikt som man fort forelsker seg i!

Livet har bydd på utfordringer for meg så langt, som har gjort meg noe skeptisk til mennesker. Men jeg har blitt tryggere, og nå ønsker jeg meg et for-alltid-hjem hos en familie som kan tilby trygge og gode utemuligheter.

Jeg er fortsatt noe skeptisk og føler at jeg må hvese litt når mennesker nærmer seg. Men det tar ikke mange minuttene før jeg ligger inntil deg i sofaen eller fotfølger deg rundt hjemme. Jeg tror jeg ville hatt godt av å bo med en annen trygg og rolig pus.

Kos det er jeg glad i! Jeg ligger gjerne inntil deg i sofaen med både hodet og potene på fanget ditt. Jeg er tolerant, du kan kose meg på både magen, potene og løfte meg opp. Om jeg koser meg så er det ingen tvil, da maler høyt!

Jeg er glad i å se på fugler ut vinduet, da kan jeg lage litt «jaktlyder». Lek det er også gøy, spesielt fiskestang med fjær på. Om jeg får tak i den, så tripper jeg stolt rundt med den i munnen. En aktivitet jeg er flink til, er å lete etter godbiter du har gjemt rundt i leiligheten.

Våtfor er en stor favoritt hos meg, da blir jeg ordentlig fornøyd! På natten (om jeg får lov), så sover jeg gjerne i sengen med deg.

Støvsugeren er litt skummel, men jeg er også nysgjerrig så spennende er den likevel. Jeg er flink til å bli satt i bur, men kan klage litt på lengre turer i bilen.

Drømmehjemmet mitt er hos en familie uten små barn som bor i hus med hage på et sted hvor jeg kan løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt.

Safir er kastrert, ID- chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for fine Safir og kan tilby trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Safir virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/