Skip to main content
Omplassert

Rusty

Av 23. april 2022mai 9th, 2022Ingen kommentarer

Rusti er en litt skvetten, men sosial og kosete katt på 11 år som omplasseres som innekatt pga dårlig syn. Han passer best til noen rolige mennesker uten barn.

Hei! Jeg heter Rusty og er 11 år. Jeg omplasseres som innekatt fordi jeg ser litt dårlig.

Jeg er en sosial, kosete og morsom katt som elsker selskap, men også egentid. Når jeg er hjemme alene, ligger jeg for det meste bare på sofaen og tar livet med ro. Jeg lever kort oppsummert et bedagelig liv uten alt for mye action, selv om jeg liker å tulle litt innimellom. Jeg er litt nervøs av meg og skvetter lett, så et rolig hjem vil nok være best, men jeg blir aldri så redd at jeg ikke kommer for litt kos etter hvert.

Jeg trenger litt hjelp til å styre mattinntaket, men med en fôrautomat, blir ikke det noe problem.

Siden jeg er litt opp i årene, så har jeg fått noen typiske alderstegn som stivhet i hoftene og bakbeina, men dette behandles enkelt med en injeksjon med kortison hver 3. måned. Dette startet jeg med i februar, og har hatt god effekt og har bedre bevegelighet, nå er jeg bare litt shaky innimellom. Det er ihvertfall ingen fare for at jeg hopper opp på kjøkkenbenken.

Rusty er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Tror du at du kan være det rette hjemmet til Rusty, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Rusty virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det… Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/