Skip to main content
Omplassert

Ruben

Av 22. februar 2023februar 27th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg er Ruben og ble født i november 2021. Jeg er av rasen huskatt-blanding, med kort pels i fargen «bruntabby». Jeg er kosete, leken og trygg! Jeg passer i et hjem med større barn (12+), og hvor jeg kan få trygge og gode utemuligheter.

Jeg hadde gått lenge hjemløs før noen forbarmet seg over meg. Jeg ble fanget i felle og var ganske sky, det tar på å være en hjemløs, ukastrert hannkatt… Det tok ikke lang tid før jeg husket hvor mye jeg liker mennesker og ble fort tam igjen.

Noe som gjør meg unik, er at jeg er veldig pratsom! Jeg snakker masse, og om du svarer meg med «mjau», så er samtalen vår i gang for fullt. Jeg er nysgjerrig og følger spent med deg rundt i leiligheten for å se hva du gjør.

Lek er moro! Jeg leker masse på egenhånd rundt på gulvet, men favoritten er å leke med fiskestang sammen med deg. Jeg kan bli litt overivrig under lek og kan bruke litt klør og tenner, men ikke noe voldsomt, altså.

Jeg elsker besøk og løper til døra når det ringer på, og sier til og med «hei»! Besøk = enda en person å kose med i mitt hode.

Jeg er trygg på alt, utenom støvsugeren da, men jeg har hørt at det er ganske normalt. Det finnes ikke akkurat så mange av dem ute i det fri.

Jeg klorer sjelden på møbler, spiser ikke på planter, roter ikke i potter og er flink og rolig på kjøretur.

Jeg er veldig kosete og oppmerksomhetssyk. Jeg ligger gjerne på både fanget og brystet, og koser med hvem som helst. Du kan kose meg overalt, bare ikke på magen, hehe. Du kan både løfte og bære meg over lenger tid. Om jeg får lov, så sover jeg gjerne i sengen om natten.

Ruben er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du dette rette hjemmet for denne supre katten og kan tilby Ruben trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Ruben virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/