Skip to main content
Omplassert

Rocky

Av 14. mai 2022mai 16th, 2022Ingen kommentarer

Rocky er en veldig aktiv, leken, sosial og kosete katt på 4 år som passer fint inn i de fleste familier, også små barn tror vi kan gå fint. Han liker andre katter, så om man har en sosial og aktiv katt fra før, så er han nok bare glad for å få selskap. Rocky skal ha tilgang på gode og trygge utemuligheter.

I fosterhjemmet var han noe reservert de første dagene, men det tok ikke lange tiden før han kom å la seg på fanget. Han er utrolig tillitsfull og elsker å kose. Han vil helst være så nær deg som mulig, gjerne ligge på brystet eller i armkroken. Kos er noe han aldri får nok av, og kan koses overalt. Han vil gjerne være med på det som skjer, og liker godt stirrekonkurranse. Får du øyekontakt med ham, blunker han sakte for å erklære sin kjærlighet og han blir veldig glad når du gjør det tilbake. Han biter og klorer lite når du leker med ham, men han kan selvfølgelig bli litt ivrig om du leker voldsomt.

Han elsker å sove sammen med deg i senga, helst i armkroken eller ved nakken din. Er du heldig får du hodemassasje eller ansiktsmassasje.

Han finner seg i det meste, og kan fint bli løftet. Han er veldig sosial og setter seg gjerne på fanget til gjestene dine når du har besøk. Han er heller ikke så redd av seg, men finner seg helst et trygt gjemmested når støvsugeren kommer frem. Å bli satt i buret for å kjøre bil er noe han helst vil slippe, men roer seg litt etter en stund. Han er glad i klorestativet sitt og klorer veldig lite på møbler. Han kan prøve seg litt, men hører raskt etter om du sier fra til ham.

Fosterhjemmet skriver at dersom du er den heldige som får bli Rocky sitt permanente hjem, får du en helt fantastisk katt. Han har så mye kjærlighet å gi.

Rocky er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Rocky, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Rocky virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det… Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, ta kontakt på katt@dooa.no.