Skip to main content
Omplassert

Rips og Rubi

Av 25. februar 2023april 10th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Vi er Rips og Rubi og ble født september 2022. Vi er to herligheter som er både kosete, lekne og imøtekommende. Vi passer i et hjem med evt. større barn. Når vi blir gamle nok i september 2023, så trenger vi trygge og gode utemuligheter.

Det er viktig at Rips og Rubi holdes inne til september 2023. Det er da orienteringssansen deres er ferdig utviklet, og de kan finne veien trygt hjem igjen.

Vi kom til Dyrebeskyttelsen fordi vi ikke var ønsket der vi bli født, men heldigvis ble vi hentet ut og har tilbrakt starten på livet i et fint fosterhjem.

Vi kommer gjerne opp i sengen og elsker å ligge under dyna. Da ser du på hele oss at vi koser oss, og vi maler høyt. Vi vil gjerne være med overalt, og du blir møtt med en stor gjensynsglede når du kommer fra jobb!

Vi er flinke til både reisebur og bilkjøring. Støvsugeren er vi redd for enda og foretrekker å observere seansen på avstand, for øyeblikket. Vi er veldig glade i å leke både sammen og med deg, favorittlekene er baller og fiskestang med fjær.

Rubi har mye energi og er den mest aktive av oss. Jeg pleier å kalle henne for «husets rampenisse» og hun er en skikkelig sjarmør! Jeg (Rips) er et sjarmtroll som elsker å leke og ta livet med ro.

Vi er veldig kosete og trives godt sammen med deg i sofaen! Vi legger oss tett inntil deg, eller på fanget. Siden vi er så gode venner, så kommer det til å ende med at du har to katter på fanget. Men det går vel bra? 😊

Vi er en fin duo som utfyller hverandre veldig godt, og vi er veldig, veldig glade i hverandre!

Hilsen fra fostermor: «De som får adoptere disse nydelige og snille kattene er utrolig heldige. De smelter hjertene til alle som kommer på besøk, og gir masse kjærlighet til dem rundt seg».

Rips og Rubi er vaksinert, kastrert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,- per katt.

Er du det rette hjemmet for disse hjerteknuserne og kan tilby dem et hjem med hage og trygge utemuligheter når de blir gamle nok i september 2023? ta kontakt på kattt@dooa.no

Hvis ikke Rips og Rubi virker å være rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/