Skip to main content
Omplassert

Rio

Av 13. april 2022oktober 30th, 2022Ingen kommentarer

Hallo i stugen! Rio heter jeg, og jeg er en flott jente på antatt 39 år. Nå ser jeg etter mitt for-alltid-hjem, og jeg gleder meg til å møte deg! Jeg er glad i barn, så jeg passer nok hos en barnefamilie med litt eldre barn.

Jeg er en dame med stor personlighet, som elsker både lek og morro. Jeg er ikke den største tilehenger av å bli tatt på, men jeg sier ikke nei til å få godbiter fra hånda di! Peanøtter er min favoritt, da koser jeg meg ekstra.

Oppmerksomhet det er jeg veldig glad i- både fra deg og dine venner som er på besøk! Når du er hjemme, så er jeg veldig glad i å få med meg hva som skjer, så jeg er ofte i nærheten.

Jeg har litt erfaring med klikketrening, men jeg er ikke alltid like interessert i å trene, for det er alltid så mye annet spennende som skjer samtidig. Renslig som jeg er, så elsker jeg å bade i vannskåla mi og gjerne spray meg med sprayflaska samtidig! Jo våtere jo bedre, eller hva?

Å snakke, det er jeg flink til, så ikke se bort i fra at jeg sjarmerer deg i senk med alle ordene jeg kan. Som sagt, så er jeg glad i oppmerksomhet, så om du ikke hører meg, så hever jeg stemmen til jeg får svar. Selvom jeg er en talentfull flyger, så foretrekker jeg å bruke beina derfor tusler jeg gjerne en tur på både sofaen, bordet eller gulvet.

Hender det er skummelt, men jeg lander gjerne på skulderen eller hodet ditt. Jeg ønsker meg et hjem som gir meg hjerterom og tålmodighet, da vil du få en tam, trygg og fantastisk fugl i meg!

Vi tar et adopsjonsgebyr på 6000,-

Har du et godt hjem for denne fine jenta, ta kontakt på fugl@dooa.no.