Skip to main content
Kanin og smådyr

Reuben og Seline

Av 9. september 2023Ingen kommentarer

Hils på Reuben og Seline🐰 Disse to sjarmtrollene har vært i fosterhjem hos oss en god stund, og vi skjønner virkelig ikke at det ikke er kamp om å adoptere disse to, for maken til kaniner er det ikke ofte vi har inne. For tiden bor de i en utegård på Hjelpesenteret vårt hvor de passes på av fantastiske frivillige, og alle er enige om at det antakelig ikke er en eneste frivillig på huset disse to IKKE har sjarmert ❤️❤️❤️

Seline (sort og hvit) er definitivt sjefen av de to. Hun er veldig nysgjerrig og utforskende og vil gjerne undersøke det som kan undersøkes. Hun har nydelige «helikopter-ører» som står til alle kanter🤩

Hun er veldig glad i kos og legger seg flatt ned på gulvet for litt hodemassasje.

Men se på Reuben, er han ikke nydelig? Med hengeører og silkemyk pels. Hvis du tror Seline er glad i kos, så kan vi si at Reuben er dobbelt så glad i kos 😆 I tillegg er han er ganske avslappet type og kan sovne i de merkeligste stillinger.

Reuben og Seline er veldig glade i hverandre, så man finner de ofte liggende godt inntil hverandre mens de tar en liten hvil.

De er veldig aktive kaniner, Reuben blant annet elsker å leke i snøen, så vi ønsker at de får lov til å bo ute i en rovdyrsikker utegård med mye boltreplass.

Begge kaniner er kastrerte, helsesjekket og ID-merket.

Ønsker du å vite mer om Seline og Reuben? Ta kontakt med oss på smadyr@dooa.no