Skip to main content

Pontus

Pontus er en veldig sosial og kosete katt som passer til en familie med både små og store barn, eller de uten barn. Pontus trives best å være eneste pus i hus.

Pontus kom til Dyrebeskyttelsen da eieren hans døde.

Kjønn
Hann
Født
2012
Ute-/Innekatt
Utekatt
Bo med barn?
Ja
Bo med katt?

Nei

Bo med hund?
Søk om å adoptere

Hei! Jeg er en livlig, sosial og trygg seniorpus med navnet Pontus. Mitt drømmehjem på mine eldre dager er et sted med en stor og fin uteplass hvor jeg kan utforske uten å stå i fare for å bli påkjørt.

Fordi jeg er en trygg pus, tok jeg meg til rette på fostermors bryst allerede første kvelden. Jeg sover aller helst i armkroken eller ved føttene dine om natten. Med andre ord er jeg svært glad i kos og nærhet, og du kan til og med kose meg på magen. I tillegg er jeg veldig pratsom og snakker mye med deg i løpet av en dag.

Jeg er VELDIG leken og spretten, så ikke la deg lure av alderen min. Favorittaktiviteten min er å kaste rundt på en pingpong-ball og å jage garnnøster eller løse tråder. Jeg kan bli ivrig under lek, men jeg biter aldri og bruker klørne veldig sjeldent. Derimot klorer jeg litt på møbler, og så langt har jeg ingen interesse for klorestativet. I tillegg er jeg også en planteeter, så planter jeg kan tygge på må holdes unna der jeg holder til, for jeg vil mest sannsynlig ta meg en liten bit.

Å bli løftet og båret er null problem for meg. Da får jeg jo litt ekstra kos og kan se ting fra nye høyder! Høye lyder eller brå bevegelser er heller ikke noe problem, og jeg tåler både bilkjøring og veterinærbesøk.

Hvis du ønsker deg en tålmodig, trygg, sosial og kosete pus med masse personlighet og futt i, er jeg med andre ord midt i blinken!

Pontus er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Hvis du kan tilby gode og trygge utemuligheter og tror at du kan være det rette hjemmet for Pontus, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis Pontus ikke virker som den rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/

Søk om å adoptere