Skip to main content
Omplassert

Plumpy

Av 25. mars 2022oktober 30th, 2022Ingen kommentarer

Heisann. Jeg heter Plumpy og er for tiden på utkikk etter ny og varig bopel. Jeg er en meyerpapegøye på 7 år, og fostermamma sier at det er helt umulig å ikke bli glad i meg, for jeg er slik en snill og høflig godgutt. Det er hyggelig at hun har registrert det, for jeg er jo en litt forsiktig type som alltid gjør mitt beste for å ikke komme i konflikt med noen. For eksempel så har fostermamma også noen undulater som gjerne vil bli kjent med meg, men jeg kjenner jo ikke dem i det hele tatt, så jeg mener det er best å la være å bli for involvert. Når de kommer flyvende, så sørger jeg for å dukke, eller jeg smyger meg inn bak en sofapute så de ikke kan se meg. Haha, de er kanskje tøffere enn meg, men jeg er åpenbart den smarteste!

Jeg liker ikke å sitte i bur, for jeg er jo en fugl så jeg mener at bur bare er for å sove i. Når jeg skjønner at det er kveld så går jeg selv inn i buret mitt for å sove. Prøver du å putte meg inn i buret midt på dagen, så gjør jeg motstand altså, bare så det er klart.

Jeg er kjempeglad i mennesker og vil være med på alt menneskene mine gjør. Jeg er også en skikkelig kosegris og får aldri nok av å bli klødd i nakken. Jeg lager kysselyder til menneskene for å vise dem at de skal klø meg i nakken, og det skjønner de faktisk. Jeg er veldig glad i all mat som menneskene mine spiser og forventer at du deler, med mindre det dreier seg om broccoli, for det kan de beholde for seg selv.

Fostermamma sier at jeg har de søteste og nydeligste lydene når jeg er rolig og koser meg. Når jeg prøver å få kontakt med henne eller blir litt gira, er hun ikke like imponert over skrikene mine. Hun mener det er altfor høyt, og noen ganger putter hun inn en ørepropp i øret nærmest meg fordi hun sier det piper i øret hennes når jeg gjør det. Ganske frekt spør du meg, men det er i følge henne viktig at de som vil bo sammen med meg er klar over at jeg både kan lage lav og søt lyd og høy og ikke så søt lyd.

Jeg håper på et for-alltid-hjem der det finnes mennesker som har lyst til å bruke mye tid sammen meg da jeg synes det er skikkelig kjedelig og trist å være alene. Det hadde også vært knallfint med en venn av samme type som meg selv så jeg hadde hatt noen å henge med når menneskene mine er opptatt.

Plumpy kan bli 30 år.

Det er et adopsjonsgebyr på 1200,-

Har du et hjem til denne godgutten? Ta kontakt på fugl@dooa.no.