Skip to main content
Omplassert

Pierre og Pantoufle

Av 20. februar 2023februar 26th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Vi er gutta fra Calcutta, Pierre og Pantoufle! Pierre er født august 2021 og Panto Januar 2022. Vi er et vakkert og artig Sphynx-team som deler alt; mat, seng, utkikkspost og leker! Vi passer i et hjem både voksne og barn. Vi er aktive og trenger stor boltreplass for lek, så boligen bør være minst 70kvm og ha en romslig stue da vi er innekatter.

Vi mener vi er det vakreste Sphynxene i verden, ikke er bare unikt vakre, men vi er også to helt usedvanlig snille, kjærlige, menneskeglade, hengivende og sosiale katter!

Panto er like leken som et barn! Han liker også å bli strøket rundt hodet, og da lukker han gjerne øynene sine og maler som en liten traktor.

Pierre sitter gjerne på nakken eller på ryggen også. Om du bøyer deg fremover, så hopper han opp på ryggen din som en papegøye. Du får også en ekte «kos», ved at han klemmer kinnet sitt inntil kinnet ditt. Om du setter deg ned, kommer vi raskt bort og legger oss i fanget for å få kos. Vi ligger gjerne sammen med deg i sengen og koser inntil deg når du leser.

Vi er trygge og fine gutter som kan løftes og bæres, vi elsker kos! Vi kan lekesloss noen ganger, men det er bare fordi Panto er litt sjalu på meg (Pierre) fordi jeg får så mye kos. Men stort sett, så er vi gode venner som liker å ligge tett sammen i hulen vår (kattesengen eller i klatrestolpen).

Vi blir gjerne med på biltur, men det kan hende vi spør hvor lenge det er igjen. Møblene dine trenger du ikke å være redd for, vi klorer på klorebrett eller klorestativ!

Siden Pierre er Elf og Panto er Sphynx, så trenger de litt ekstra stell i form av vask. De trenger pote-vask, øre-vask og en dusj med jevne mellomrom. Om du ikke har hatt noen som oss før, så får du en opplæring i forkant.

Pierre og Pantoufle er kastrerte, chippet og vaksinerte. Adopsjonsgebyret er kr 2500,- per katt.

Kan du tilby disse sjarmtrollene et godt liv innendørs og er villig til å kattifisere og tilpasse leiligheten etter deres behov, samt sørge for at boligen er sikret så de ikke stikker av, ta kontakt på katt@dooa.no