Skip to main content
Kanin

Pia og Lars

Av 13. april 2022Ingen kommentarer

Heisann! Pia og Lars heter vi og er et skikkelig radarpar! Sammen er vi på søken etter et nytt for-alltid hjem.

Jeg, Pia (hvit) er en dame i sin beste alder, omtrent 8 år gammel. Jeg hadde en litt tøff start på livet, men de siste årene har jeg levd livets glade dager sammen med bestekompisen min Lars. Jeg er en bestemt dame så jeg setter gjerne både hunder og katter på plass. Fostermor sier jeg er et matvrak og at jeg trenger mat til faste tider hver dag; fast tid og samme mengde. Hvis ikke løper jeg gjerne bort til deg med store dådyrøyne og etterlyser maten.

Lars, eller Lille-Lars som han også kalles, er en ganske snill og ålreit type på rundt 5 år. Han er litt mer forsiktig enn meg, så han sender meg først i ilden og dilter etter om han tør. Vi er som Yin og Yang, uadskillelige og verdens beste venner. Ellers er vi som kaniner flest, trives best med god plass og gjerne en pappborg vi kan destruere ved anledning. Og har du urter, helst Basilikum så blir vi ekstra lykkelige.

Begge er vandt med barn.

Både Pia og Lars er kastrererte og ID merket med chip.

Adopsjonsgebyret er på kr. 600,- per kanin. Kan du tilby Pia og Lars det trygge og gode hjemmet de fortjener, ta kontakt på smadyr@dooa.no.