Skip to main content
Omplassert

Pepsi

Av 27. april 2023mai 24th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Pepsi heter jeg og ble født i 2012. Jeg er en ordentlig kosegris med masse personlighet. Jeg passer til et hjem uten barn, og trenger trygge og gode utemuligheter.

Jeg vil gjerne være i nærheten av deg nesten hele tiden og er veldig glad i kos! Det beste jeg vet er å ligge mellom beina dine under dyna eller teppet. Jeg tar livet med ro og elsker å sove ved siden av deg i sofaen.

Når fosterforeldrene mine kommer inn døra etter å ha være borte, så tar jeg løpefart og slenger meg på teppet i gangen for å ta imot velfortjent kos. Jeg er glad i besøk og legger meg gjerne nærme dem for å få kos. Jeg er nysgjerrig på alt og alle og vil være med på alt! Om du driver med puslespill eller syr på gulvet, så kan du være sikker på at jeg plasserer meg midt oppå for å være med på moroa.

Jeg sover helt fint alene i stua, men liker at du har døra til soverommet åpen slik at jeg kan komme inn om jeg har lyst. Frem til jeg er trygg i mitt nye hjem, så vil jeg nok sove litt i senga deres. Jeg trives best i et rolig hjem med voksne mennesker og vil ikke bo med barn. Men det går helt fint når de kommer på besøk. Støvsugeren bryr jeg meg ikke om i det hele tatt.

Bestefaren min var en Maine Coon, og jeg lever virkelig opp til mitt fulle navn; «Pepsi Panther».

Hilsen fra fostermor: «Han har masse personlighet og får oss til å le ofte. Alle som møter ham, faller pladask for ham».

Pepsi er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for Pepsi og kan tilby ham trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Pepsi virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/