Skip to main content
Omplassert

Pasha

Av 11. januar 2022februar 16th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Pasha og er en snill, kosete og leken katt som er født i september 2019.

Jeg hilser deg med de fineste «mjau, mjau» med min helt spesiell stemme. Mitt drømmehjem er hos en kattevant familie med enten store barn eller uten barn som bor på et sted med gode og trygge utemuligheter. Jeg er uredd og blir fort trygg i nytt hjem.

Det beste jeg vet er å være ute, men jeg kommer stadig hjem for å si hei, kose og sove. Jeg er en ekspert på å bruke katteluke og er vant til å komme og gå som jeg vil.

Jeg har den mykeste pelsen, og maler høylytt når jeg får kos for det er jeg så glad i. Når jeg vil kose stangekoser jeg deg forsiktig så du skjønner at det er kosetid. I sofaen trives jeg best tett ved siden av deg i stedet for på fanget.

Er jeg skikkelig trøtt og må sove, finner jeg et rolig sovested i nærheten av deg. Lek er kjempegøy, så gøy at jeg kan bli litt for ivrig noen ganger. Derfor tror jeg at jeg passer best med litt store barn, siden jeg sier ifra hvis jeg blir tatt på feil sted.

Mine favorittleker? Alt som minner om musejakt. Jeg har raske poter, og jeg henger gjerne med der det skjer.

Jeg håper noen der ute kan gi meg det hjemmet jeg ønsker om ikke så lenge ettersom jeg kjeder meg på Hjelpesenteret. Jeg kommer overens med de fleste kattene her på Hjelpesenteret, men jeg vil nok helst være den eneste katten i hjemmet.

Pasha er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby trygge gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Vil du bli kjent med noen andre katter som ser etter sine for-alltid-hjem, trykk her!