Skip to main content
Utekatt

Ozzy

Av 27. mai 2023Ingen kommentarer

Hei, Ozzy heter jeg! Jeg er en sosial, livlig og morsom herremann som er født i 2022. Mitt drømmehjem er en kattevant familie med store barn og trygge og gode utemuligheter, hvor jeg kan løpe fritt rundt uten å stå i stor fare for å bli påkjørt.

Jeg er svært leken, og jeg ønsker meg derfor en familie som har tid til å leke med meg! Jeg elsker å leke med katteleker, en ball eller ta meg en liten snurr med et enkelt garnnøste. Under leken kan jeg bli såpass ivrig at jeg kan ta feil av leken og deg, noe som kan resultere i at jeg klorer eller småbiter – selvfølgelig ikke med vilje og veldig forsiktig.

Jeg er også glad i kos, og mellom lekeslagene passer jeg også på å ta meg tid til å legge meg på ryggen mellom beina dine for å få litt kos. På natten sover jeg også gjerne i sengen din sammen med deg, hvis du lar meg.

Selv om jeg er livlig og leken, lar jeg alltid møbler og inventar stå i fred. Men hvis jeg føler jeg ikke har fått litt oppmerksomhet på en god stund, kan jeg finne på å fortelle dette til deg ved å prøve å bite litt lett eller f.eks. dra litt i planter. På grunn av dette, passer jeg nok best hos et hjem med store barn.

Ettersom at jeg er ganske uredd det meste, er et levende hjem med støvsuging og høye lyder ingen problem for meg. Bilkjøring og tilværelse i bur går også helt fint.

Flotte Ozzy er kastrert, chippet og vaksinert, og har ingen kjente sykdommer. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby et godt og kjærlig hjem med hage og utemuligheter for Ozzy, hvor jeg ikke står i stor fare for å bli påkjørt? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis Ozzy ikke virker å være den rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese mer om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/