Skip to main content
Omplassert

Oscar

Av 23. februar 2023april 16th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Oscar heter jeg og er en nydelig hannkatt født i 2019. Jeg er halvt huskatt og halvt rasekatt av rasen russisk blå. Jeg er nysgjerrig, kosete og pratsom, og passer i et hjem hos noen kattevante mennesker uten barn. Trygge og gode utemuligheter må jeg ha.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen da min tidligere eier dessverre måtte flytte hjemmefra pga alder. Jeg håper på å få et hjem som ser meg for den snille katten jeg er, og som har tålmodighet til å la meg vokse og utvikle meg i eget tempo.

Noe jeg liker veldig godt er å sove i sengen om natten! Om dagen så liker jeg å ha muligheten til å ha oversikt over hjemmet mitt, og syntes det er veldig koselig å kunne tusle fra rom til rom gjennom åpne dører.

Jeg er en stereotypisk katt, som er veldig kosete (på egne premisser). Når dere kommer hjem fra jobb og når dere står opp om morningen, så kommer jeg løpende for å få kos! Selv om jeg er kosete, så er jeg ikke noe glad i å bli kost på magen eller å bli løftet. Men om du sitter på sofaen, så ligger jeg gjerne ved siden av.

Lek det er gøy, men jeg kan bli fort lei når jeg skjønner hva som foregår. Da titter jeg på dere med et litt dumt blikk. Om jeg blir overivrig, så kan jeg hoppe og sprette etter hender eller føtter- men jeg bruker aldri klør eller tenner.

Jeg ble tryggere gjennom tiden min i fosterhjem, men jeg er fortsatt noe skvetten av brå lyder og støvsugeren. Med enda mer sosialisering, så håper jeg å kunne bli tryggere og mer imøtekommen med tiden. Har du hus- og hjerterom til meg?

Oscar er vaksinert, chippet og kastrert. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for flotte Oscar og kan tilby ham trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Oscar virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/