Skip to main content
Utekatt

Ørjan

Av 6. september 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Ørjan og er en skikkelig godgutt som elsker å kose. Jeg er født i 2018 og ser nå etter mitt drømmehjem, et sted med store, trygge uteområder hvor jeg kan utforske områdene uten å stå i fare for å bli påkjørt. Jeg vil passe inn i hjem med kun voksne folk eller med voksne barn, og jeg trenger mennesker som forstår at jeg trenger litt tid og hjelp til å bli trygg på ny plass.

Fostermor sier jeg er en skikkelig kosegutt. Jeg elsker å kose, så jeg legger meg gjerne så tett inntil henne som jeg kan slik at hun kan kose rundt hodet spesielt. Er jeg ekstra heldig, så tar hun frem børsten! Den er bare så digg. Jeg pleier også å prate med fostermor. Altså hvis hun prater til meg, så må jeg jo svare. Ikke vet jeg om hun forstår helt hva jeg sier, men det spiller ikke så stor rolle. Vi har det veldig koselig sammen med både prat og kos. Liker også veldig godt å fotfølge fostermor når hun holder på med ting i boligen her, vil helst gå først eller helt inntil beina hennes.

Et par ting jeg glemte å si er at magekos og kos på rompa er ikke noe for meg. Jeg var så uheldig å pådra meg en skade i beinet mitt i mitt tidligere liv da jeg var hjemløs, og magekos forstår jeg meg helt enkelt ikke på. Det å bli løftet er heller ikke noe særlig. Jeg liker meg best på gulvet der jeg kan stå stødig plantet med beina i bakken.

På dagene samler jeg opp energi som jeg bruker på masse lek. Jeg liker å ligge på lading i vinduskarmen. Da passer jeg på å studere alt som foregår utenfor. Det syns jeg er skikkelig interessant. Når jeg er ferdig med lading, er det tid for lek. Jeg er veldig glad i å leke med ball og løper gjerne over stuegulvet mens jeg kaster dem høyt opp i lufta. Det syns jeg er skikkelig gøy! På natta sover jeg gjerne i vinduskarmen eller på eget rom. Altså jeg er ikke stengt inne eller noe sånt, men foretrekker å ha det litt stille å rolig rundt meg.

Fostermor skryter av meg da jeg ikke klorer på steder jeg ikke skal, men holder meg til tepper som ligger på gulvet eller på anviste steder. Jeg spiser heller ikke planter eller roter i plantepottene hennes, og det setter hun stor pris på.

Fostermor mener jeg fortsatt er litt pysete, og jeg er enig med henne i det. Jeg syns fortsatt personer som kommer på besøk er litt skumle rett og slett. Jeg er heller ikke overbegeistret for transportburet enda, men når jeg vel er inne i buret, så går det ganske greit.

Ørjan er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,- kroner.

Kan du tilby trygge og gode utemuligheter og tror Ørjan kan være ditt nye familiemedlem, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Ørjan virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/