Zelda

Mitt navn er Zelda. Jeg er 1 år og 3 måneder gammel. For noen måneder siden tok jeg ly ute, under en kald trapp. Nå ønsker jeg et hjem hvor jeg kan få masse kos, masse lek og masse ro når jeg trenger det. Jeg har ikke noe imot å bo med andre katter. Jeg aksepterer også hunder og barn i alle aldre!

Masse kos hadde vært fantastisk fordi jeg er veldig kosete! Jeg kan ligge stille i fanget når øyelokkene ikke klarer å holde seg oppe.  Magen er veldig i glad å bli kost på. Men det skal nevnes at jeg ikke er spesielt glad i å bli bært.

Masse lek hadde vært vidunderlig fordi jeg er veldig leken! Jeg elsker å klore løs på klorestativ. Katteleketøy som lager mye lyd og fjærpinner er mine favoritter å leke med.

Masse ro hadde vært flott fordi jeg liker godt å sove for meg selv om natten! Altså er meste av alenetiden min når du ikke engang er våken. Jeg er ellers veldig sosial og imøtekommende. Jeg må likevel ha mulighet til å trekke meg unna når noen blir litt for mye for meg, hvis det skulle skje. Jeg sier som oftest i fra.

Ellers har jeg en stor matlyst og spiser mye, om du ikke begrenser meg. Jeg kan komme til å tigge litt og hoppe opp på kjøkkenbenken, men bare si ifra så slutter jeg.

Jeg er ikke spesielt redd og heller ikke skvetten … men støvsugeren er jeg forsiktig med.

Jeg er en hunnkatt som er vaksinert, chippet og kastrert, med et behov for utemuligheter. Kan ditt hjem bli mitt for-alltid-hjem? Ta kontakt med katt@dooa.no

Personvern og cookies