Valentina

Jeg heter Valentina og antas å være født i 2019. Jeg er en sosial og kosete pusefrøken som passer fint til de fleste familier, mye mulig også med små barn. Har du hund eller katt fra før, så er det bare koselig.

Jeg ble funnet ute sammen med mine to barn, svært sulten, sliten og veldig tynn. Rett etter at jeg kom i fosterhjem spydde jeg opp masse plastbiter, så desperat har jeg vært etter å finne noe å spise at noe av emballasjen har blitt med. Men med tid, omsorg og god mat er jeg kommet i fin form med skinnende pels, og jeg får høre at jeg er supersøt med mitt vinnende vesen.

Jeg har vært en svært god mor for mine to små, men nå er jeg klar for å få min egentid med kos og oppmerksomhet. Jeg viste fort at hund var jeg godt vant med fra min fortid, og så tålmodig som jeg er lar jeg hunden her få lov til å vaske meg godt og grundig. Her i fosterhjemmet foruten 2 hunder er det mange andre katter som jeg går svært godt sammen med, og fosterhjemmet bråker ofte med støvsugeren, men det bryr jeg meg ikke noe om. Jeg liker godt å ligge på fanget til min fostermor og få kos, men å bli båret rundt synes jeg ikke noe om, jeg bruker ikke klør, men viser godt at jeg vil ned igjen. Klorebrettet brukes flittig og jeg liker å ligge på kattestativet å se på fuglene der ute mens jeg drømmer om å få utforske naturen igjen.

Bilkjøring synes jeg ikke noe om, da prøver jeg å grave meg ut av transportburet og klager alt jeg kan, men jeg er veldig flink hos veterinæren og har blitt kastrert, chippet, øremerket og fått full helsesjekk med vaksinasjon.

Ønsker du å gi meg et for- alltid- hjem med gode utemuligheter ta kontakt da vel med katt@dooa.no ! Du/dere er hjertelig velkomne til å besøke meg i fosterhjemmet her i Moss for å se om jeg kan bli deres nye familiemedlem. Adopsjonsgebyr er på 1000,-. Puseklem fra Valentina.

Sist endret: 19.11.2020

Personvern og cookies