Tussi

Hei, jeg heter Tussi og er en snill, sosial, kosete og leken herremann som passer til noen rolig mennesker, enten med store barn eller de uten barn.

For 2 år siden rotet jeg meg bort fra hjemmet mitt. Jeg rotet meg bort en hel mil før jeg fant noen snille mennesker som skjønte jeg ikke hørt til der. Også var de skikkelige smarte, for de sørget for at jeg ble sjekket for chip, noe jeg heldigvis var og dermed kunne gjenforenes med eieren og broren min, men…jeg hadde levd lenge på loffen og broren min og jeg kom dessverre ikke lenger overens, så da ble jeg sendt på dør og levert til Dyrebeskyttelsen. Så her er jeg nå på Hjelpesenteret hvor jeg ikke synes det er helt topp og være, men jeg aksepterer det, vet jo bare det er midlertid, men jeg vil veldig gjerne flytte snart!

På tross av at jeg er 12 år, så er helsa på topp, ingen tegn til typiske helseplager som katter oppi årene får. Jeg er også veldig leken, så du vil ikke merke min alder, kunne lurt hvem som helst. Jeg er pratsom og kan føre mange samtaler med deg, også kan jeg triks som å sitte pent når jeg skal få noe godt, favoritt er noe med fiskesmak.

Jeg er sosial og trives best når jeg får være i samme rom som menneskene. Om natten ligger gjerne på soverommet, gjerne i sengen, men kan også nøye meg med vinduskarmen. Om morgenen kan komme opp i sengen din og vekker deg forsiktig. Når du spiser sitter jeg gjerne på en stol ved siden av deg og holder deg med selskap, kan gjerne lukte på maten, men om jeg ikke får så skjønner jeg det raskt, tigger aldri.

Drømmehjemmet er hus med hage på et sted hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt. Håper noen der ute vil gi en godt voksen herremann en sjanse. Jeg er kastrert, id-merket og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr 1000,-

Ønsker du å gi meg mitt for-alltid-hjem ta kontakt på katt@dooa.no

I Dyrebeskyttelsen Oslo og Akershus er det mange andre katter også som trenger nye hjem, så om det ikke er meg som du tror kan passe inn hos deg, så kanskje du finner noen her som kan passe: dooa.no/omplassering/katt/

Sist endret: 20.11.2020

Personvern og cookies