Turbo og Fluffy

 

Hils på Turbo (til venstre) og Fluffy (til høyre). 2 gode venner født januar 2019. De var ikke lenger ønsket og levert til avliving. Heldigvis kom de til oss for å få en ny sjanse. Et fint og langt liv i en godt hjem.

Turbo er en bestemt men rolig gutt. Han liker best å slappe av og drive med sitt, selv om han er er nysgjerrig og smart. Turbo liker å løfte på ting for a finne veier eller tuneller. Turbo snakker mye både med kropp og lyd, så han er ikke redd for å si ifra om det er noe han ikke er enig i. Turbo trives best på bakken, og er ikke spesielt glad i å bli løftet eller holdt.

Fluffy. En høflig, og energisk dame. Hun oppsøker deg når hun vil ha kos og bli klappet. Hun kan godt finne på å ta noen seiersrunder rundt om hun er glad og utforsker med stor glede. De er svært fornøyd med å bo ute med stor plass i varmehus hvor de kan utfolde seg med å grave og spise på naturlige grener. Grener fra rogenbær og epletre er favoritt.

De er kastrert og ID merket med chip. Ønsker du å gi dem et godt og trygt hjem ser vi frem til å høre fra deg på e-post: smadyr@dooa.no

 

 

Personvern og cookies