Tupit Von Lejon

Jeg heter Tupit Von Lejon, og er en stor gutt på drøyt 8 kg. Moren min var Main Coon, så jeg er ikke fet altså. Jeg er like snill som jeg er stor og veldig glad i barn. Jeg utviser tålmodighet og varsomhet når barna koser med meg. Jeg elsker kos og oppmerksomhet og tobente. Men, jeg hater andre katter og syns ikke de er like pene som meg og da skal de ikke ta oppmerksomheten. Jeg trives i rampelyset og sammen med de tobente.

Jeg ble hjemløs da familien min måtte flytte og de ble fortalt at jeg var avlivet. Hva huseier gjorde med meg husker jeg ikke, men etter to år på gaten ble jeg levert til Dyrebeskyttelsen. Der fikk jeg tak over hodet og omsorg men måtte bo sammen med mange andre katter. Det likte jeg dårlig så da ble jeg kranglete og sur.

En dag kom det en dame som gjerne ville adoptere meg og det gjorde hun. Jeg ble så glad at jeg gikk frivillig inn i buret og malte høyt. Gleden ble kortvarig for da vi kom hjem så jeg at hun allerede hadde en katt. En liten forsiktig hunnkatt og jeg klarte ikke å la være å tøffe meg. Jeg jaget henne bort fra mat og sofa og skremte henne ned i kjelleren. Jeg ville ha hjemmet alene, veldig dumt for etter noen uker måtte jeg reise. Så nå er jeg i fosterhjem mens jeg venter på et nytt hjem uten andre katter, eller andre dyr.

Jeg vil ha et eget hjem som er bare mitt, ikke dele. Jeg kan ikke være på Hjelpesenteret fordi jeg er kranglete med de andre kattene og de ble visst veldig glad da jeg flyttet, sukk. Kan du hjelpe meg?

Jeg er som sagt veldig snill og sosial med mennesker, jeg er lett å ha med å gjøre og jeg elsker kos. Jeg må ha trygge utemuligheter og gjerne en familie med barn, men ikke andre dyr. Vil du hilse på meg? Ta kontakt på post@dooa.no.

Tupit Von LejonTupit von lejonTupit Von LejonTupit Von Lejon

Personvern og cookies