Trixie

Mitt navn er Trixie og er en rolig, veldig sosial kosete eldre dame, jeg antas å være født ca i 2005.

Jeg har bodd på gård hele livet og vært ganske selvdreven. I nyligere år har jeg blitt passet på av snille mennesker som tok meg inn som et familiemedlem, men dessverre kunne de ikke ha meg for alltid da de måtte flytte og bo i leilighet. Kan du ha meg hos deg for alltid?

Jeg ønsker meg et kjærlig hjem hos en rolig familie, et hjem uten barn er å foretrekke, men om barna er store og gir meg masse kjærlighet, vil jeg nok sette stor pris på det og, men hunder og andre katter har jeg ikke mye erfaring med.  Det beste hadde vært et rolig som mulig hjem med få folk.

Mitt drømmehjem er på et sted med gode utemuligheter, enten hos noen som bor i hus med egen hage eller på en gård hvor jeg kan få fange mus.

Jeg er veldig sosial og kosete. Liker å være der menneskene mine er, ligger gjerne ved siden av deg og får kos. Favorittstedet er å bli kost på hodet, Jeg elsker spesielt når du er på nivå med meg, for da kan jeg «stange» deg! Stange deg for gøy, da! Så klart.  Om natten sove jeg gjerne sammen med deg i.

Jeg er ikke veldig skremt av meg. Jeg tåler lyder veldig godt og litt bråk gjør sjeldent inntrykk på meg. De gangene jeg blir skremt så føler jeg meg uansett fort trygg igjen!

På grunn høyt stoffskifte må jeg ta en medisin. Medisinen må tas i pilleform morgen og kveld. Bare du får litt erfaring på hvordan jeg vil ha medisinen så får du den lett i meg, det er bare å gjemme den i noe godt og ikke være stresset rundt meg når du gir den til meg.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert, jeg har et behov for trygge og gode utemuligheter. Kan jeg få mitt for-alltid-hjem hos deg? Ta kontakt med katt@dooa.no

Personvern og cookies