Toshiro

Hei. Mitt navn er Toshiro og er en veldig sosial og leken katt på 2 år som passer til en aktiv familie med barn i skolealder. Jeg kom en dag hjem til stengt dør, ventet og ventet, men den åpnet seg aldri  Familien min glemte å ta meg med i flyttelasset. Heldigvis hadde jeg noen snille naboer og som sørget for at jeg kom hit til Dyrebeskyttelsen.

Drømmehjemmet er hos en barnefamilie med hus og hage som bor på et sted hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt. Jeg går fint med andre katter også, hund har jeg ikke møtt, men jeg er ganske uredd av meg, så kan nok gå bra.

Jeg er en veldig nysgjerrig lekende katt som bruker mye energi å leke og løpe. Jeg elsker mennesker og er imøtekommende, også fremmede som kommer på besøk hilser jeg velkommen ved å gni meg mot bena deres. Jeg er veldig ung, og føler meg som en kattunge, så har ikke så mye tid til kosing, men når jeg har rast fra meg kan jeg ta i mot kos, da kan jeg koses overalt på kroppen, også magen. Jeg lar meg løftes og bæres, hvis jeg har tid til det.

Jeg er forsiktig med biting og kloring under lek. Jeg er ikke så glad i høye lyder og støy, men sier tydelig ifra (mjau!) om det blir for mye for meg. han. Jeg kan bli litt ivrig i leken og da tar jeg det ut på møblene, men får jeg et eget klorestativ, så holder jeg meg nok til det.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-. Jeg har behov for trygge og gode utemuligheter. Kan jeg få mitt for-alltid-hjem hos deg? Ta kontakt med katt@dooa.no

Personvern og cookies