Thunder

Thunder kom til oss i august 2014 etter å ha vandret rundt i et nabolag over lang tid. Eier hadde flyttet fra ham og eks samboer ikke ville ha katt. Naboer forsøkte å snakke med både eier og eks samboer som fortsatt bodde på stedet men, de fikk ikke gehør. Da flere av dem hadde katt selv kunne de ikke beholde Thunder, ikke var han særlig glad i andre katter heller.

Etter å ha vært hos oss en periode ble han omplassert sammen med en annen hannkatt. De som adopterte hadde først valgt den andre som var en forsiktig og engstelig sjel, også falt de for Thunder som hoppet rett opp i fanget og la seg til rette. Da de kom hjem ble det andre toner, Thunder hadde ingen planer om å bo sammen med den andre katten, han ble sjefete og jagde den andre rundt i huset. Etter noen måneder eskalerte det da Thunder jagde den andre ut av hagen, da innså eierne at dette aldri ville bli noen suksess. Thunder ble levert tilbake i januar 2015, og han venter fortsatt på nytt hjem.

Thunder er en snill katt som elsker tobente, på Hjelpesenteret godtar han de andre kattene men, klok av skade ønsker vi at han skal få et hjem uten andre katter neste gang. Han er leken og energisk, og en kosegris når han er avslappet.

Vil du hilse på Thunder? Ta kontakt på post@dooa.no eller tlf 23134545 (man-lør kl 10-18).

Thunder

 

 

Personvern og cookies