Tesla

Hei, har fått navnet Tesla da jeg ble funnet ved Tesla-butikken. Jeg antas å være ca 1 år.

Jeg er en trygg og snill katt med kjærlighet for alle mennesker så jeg passer inn hos de fleste famlier. Akkurat som en Tesla-bil er jeg vakker, miljøvennlig og klin kokos! Aller helst vil jeg leke døgnet rundt, og jeg er ikke redd for å ta plassen jeg fortjener. På lista over verdens beste ting har jeg jakt-leking, kosing under haka og utforsking av nye territorier. Jeg er et nattedyr og vil helst synge til månen når den er fremme, derfor er det nok best om du sover tyngre enn meg!

Velg meg! Stiligere katt en meg finner du nemlig ingen steder!

Jeg ønsker meg et hjem helst hos en barnefamilie som kan leke og aktivisere meg, og som bor på et sted med trygge og gode utemuligheter.

Da jeg ble funnet hadde jeg stygge sår ved ørene etter at å ha klødd så fælt. Nå som jeg får allergi-fôr klør jeg ikke lenger på ørene og sårene er nå nesten helt borte. Allergi-fôr må jeg nok ha for resten av livet, men dette synes jeg smaker så godt så det går helt fint. Siden jeg ikke kan spise den samme maten som de andre er jeg i fosterhjem på Langhus i påvente av mitt permanente hjem.

 

Jeg er kastrert, chippet og fått grunnvaksine

Personvern og cookies