Tero

Hei, jeg heter Tero og antas å være født i 2019!

Jeg ønsker meg et kattevant for-alltid-hjem, gjerne med større barn og kanskje en annen katt også. Jeg trenger trygge, gode uteområder. Jeg er en sosial og leken kosebamse. Det beste jeg vet er å få kos når du bærer meg! Da kan jeg legge hodet helt inntil skuldra og kroe meg sammen eller ligge i armene dine som en oter, helt utstrakt med alle poter, på rygg, for å få kos på magen.

Når jeg er i dette humøret kan du gjerne sette deg ned og få meg på fanget, noe jeg sjelden gjør ellers. Jeg er generelt kosete, og elsker å bli kost på magen, men noen ganger blir det litt for mye magekos og da kan jeg gå fra kos til lek og da kan jeg angripe armen med tenner og klør. Ikke så hardt at du blør, men du kjenner det, jeg er jo stor gutt, selv om jeg tror jeg er liten. Men jeg gir tydelige signaler før det skjer, også gir jeg meg raskt når du slutter og kose. PS: Jeg angriper ikke når jeg bæres.

Om dagen liker jeg å hvile i trange, mørke kroker. Om ettermiddagen og kvelden kommer jeg uthvilt frem og vil ha kos og lek! Jeg liker også å leke med snor med fjær. Å sitte i vinduskarmen og titte ut er kjekt! Jeg gleder meg til jeg får lov til å komme ut igjen.

Hvis jeg får lov til å sove i sengen din belønner jeg deg med nattlige kosestunder, da legger jeg meg tett, tett inntil halsgropen din og maler fornøyd.

Jeg er veldig sosial og liker å være der det skjer. Sitter gjerne på en krakk og følger med når du lager mat. Jeg tigger ikke, men liker bare å følge med. Å få besøk er fint, jeg kommer raskt for å hilse på og vil gjerne ha kos av gjestene.

Jeg er en veldig trygg katt, og det eneste som kan skremme meg er når krakker og stoler som står i nærheten plutselig svever, og så klart den støvsugeren da. Å sitte i bur er greit, men bilturer er ikke OK!

Tero er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-.

Har du gode og trygge utemuligheter og tror du kan være rette familien til Tero, ta kontakt på katt@dooa.no

Sist endret 17.05.2021

Personvern og cookies