Suki

Hva kan man si om Suki? Suki er rar. Hun er det.

Hun kom til oss med svært deformerte føtter, tre store fettsvulster på brystet og tarmprolaps. Føttene er ingen hindring, og fertsvulstene har blitt mindre etter at hun gikk med 4 gram. Prolapsen er konstant, og den må renses litt innimellom.

Suki er det perfekte valget dersom du har lyst på hund og fugl, men ikke synes det er lurt å ha rovdyr og byttedyr sammen, eller orker forpliktelsen med å stå opp grytidlig for å lufte hunden.

Suki både bjeffer, lager svarttrost-lyder og Undulat-lyder. Hun snakker kanari, og. Et veritabelt Kinderegg av en fugl! Hun elsker å grave! Hun bryr seg ikke så mye om andre fugler, så hun kan fint trives som enslig fugl hos noen med mye tid. Og jeg er ganske sikker på at denne frøkna kan lære seg å snakke, dersom man bruker tid på henne. Hun elsker å kose. Å bli holdt i hånden, liggende på rygg, og bli strøket på nebbet. Interessert og nysgjerrig. Vil gjerne overvåke alt som skjer. Hun har blitt bedre til å fly, og hun må få lov til å være ute så mye som mulig. Helst hele dagen.

Lyst til å høre mer om søteste, rare Suki? 😉 Ta kontakt på post@dooa.no.

Sist endret 22.01.2021.

Personvern og cookies