Sokaia

Hei! Jeg heter Sokaia og er ca 1 år. Jeg var ganske redd når jeg kom hit jeg er nå, hadde aldri hatt noe med mennesker å gjøre annet enn at jeg fikk mat av de. Før jeg kom hit bodde jeg under en veranda og ble matet sporadisk. Jeg visste ikke hvilken glede en mennesker kunne gi. Så nå er jeg klar for mitt nye for alltid hjem.

Som den søte pusen jeg er, er jeg både nysgjerrig og elsker kroppskontakt. Om du klør meg på hodet og bak ørene blir jeg ekstra fornøyd! Brå bevegelser er litt skummelt, så jeg liker å følge med på hånden din mens du koser. Jeg er spesielt veloppdragen, og om jeg tøyer grenser er det bare å si navnet mitt så slutter jeg med en gang.

Personlig er jeg litt skeptisk, og redd for nye omgivelser og mennesker, og derfor ønsker jeg meg et hjem med stabile og koselige mennesker som kan ta godt vare på meg. Jeg synes verden utenfor virker skummel, så jeg vil sette pris på innelivet i trygge omgivel. Et rolig hjem uten barn, og mange besøkende høres best ut for meg. Jeg elsker å løpe etter baller, så jeg trenger stor plass!

Ønsker du å gi meg mitt for-alltid-hjem, ta kontakt på katt@dooa.no og fortell litt om deg selv og om hvordan du bor.

Personvern og cookies