Sofus

Hei, jeg har fått navnet Sofus! Jeg hadde gått lenge hjemløs, ble tatt inn av et snilt menneske da jeg hadde fått et stort betent sår på hodet. Ble mange dager med sånn flytende guffe som smakte vondt, men snill som jeg er så gjorde jeg ingen motstand. Nå er såret helt grodd.

Jeg er en glad og sosial katt, som liker oppmerksomhet, kos og lek. Jeg trives best i samvær med mennesker og sover gjerne på et fang. Jeg liker godt å få gjester på besøk og føler meg trygg også med nye mennesker. Jeg elsker å leke med lekemusene mine og resten av dagen tar jeg livet helt med ro.

Jeg var veldig slapp lenge, uvanlig lenge, så ble tatt mange blodprøver, viste seg at jeg har diabetes, men dette er heldigvis oppdaget raskt og er bare helt i starten. Fine målinger sist jeg var hos veterinæren. Får spesialfôr for diabetes, nå har jeg energi og livsglede. Med dette fôret vil sykdommen være under kontroll, eller kanskje den blir helt borte.

Siden jeg må ha egen mat, så er jeg i fosterhjem i påvente av mitt for-alltid-hjem.

Jeg trives veldig godt her, men savner det å kunne være ute. Jeg ønsker meg et hjem som har trygge utemuligheter, tror jeg vil passe inn i de fleste familier.

Håper noen der ute vil gi meg drømmehjemmet mitt. Jeg er lett å bli glad i, kosete og sjarmerende som jeg er.

Vil du hilse på meg? Ta kontakt på katt@dooa.no!

Personvern og cookies