Sita

Hei! Jeg er Sita! Jeg ble født 7. juli 2020 sammen med de tre søskene mine på en øy på Hvaler 🏕

Jeg vet ikke hvordan vi havnet der, men noen mennesker tok meg vekk og inn i et hus. Det var helt forferdelig i starten! 😱 Alt var så utrolig nifst og annerledes enn ute på øya, men etter noen dager så skjønte jeg at ting ikke var så skumle allikevel.

Nå er jeg en veldig modig og nysgjerrig kattejente. Jeg vil gjerne sprette rundt på gulvet med alt mulig! Jeg er ikke kresen. Kork! 🍾Kosedyr! 🐻 Baller! 🏐 Andre kattepuser! 🐱 Alt er flott! Klatring er en annen favoritt, så jeg bruker klorestativet mitt masse (selv om jeg fortsatt noen ganger glemmer meg og klatrer litt på møblene).

Etter at jeg hadde bodd i huset en stund, så tok de meg inn i et deilig bur (og så en bil som var mindre gøy). De skulle «sterilisere» meg sa de. Jeg husker ikke noe særlig av det, men jeg ble veldig syk etterpå 😿Jeg er imidlertid en liten tøffing og kjempet meg tilbake. Nå er jeg frisk som en kattepus!

Selv om jeg er en aktiv jente, så koser jeg også gjerne med deg. Jeg vil ligge både på fanget og i sengen din om jeg får lov. Kan du kose meg litt på magen min? ❤️

Jeg kan være både utepus og innepus, men jeg vil gjerne ha stor plass slik at jeg kan løpe masse rundt og utforske. Som den uredde pusen jeg er, så er ikke barn eller katter noe problem – og jeg tror ikke andre dyr er det heller! Fostermamma sier at hvis jeg skal være ute, så må jeg først gå i bånd for å bli vant til det. «For eventyrglad» tror jeg hun kalte det 🤷‍♀️

Jeg vil gjerne bo med mennesker som vil leke og kose masse med meg for jeg har masse energi i meg! Og kos! Hvis det skjer litt av hvert i huset, så er det bare gøy jeg kan være med på! Jeg kan gjerne bo sammen med andre katter (fostermor mener de liksom kan «oppdra» meg»).

Har jeg beskrevet det kule hjemmet ditt? Får jeg være med? Ta kontakt på katt@dooa.no!

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-.

Sist endret: 16.11.2020

Personvern og cookies