Simba og Simone

Hei. Vi heter Simba og Simone og er to aktive kattunger på ca 6 mnd. Vi trives veldig godt i hverandres selskap og finner på masse gøy (og rampete) sammen. Vi sover ofte sammen i en kjempesøt klump og sitter/ligger alltid på gulvet foran soveromsdøra om morgenen. Vi er tillitsfulle og tålmodige puser med mye kjærlighet å gi, og vi ønsker oss et hjem med gode og trygge utemuligheter. Passer til en rolig kattevant familie med enten store barn eller de uten barn. PS! Vi må ikke bli sluppet ut før i august, først da har vi fullt utviklet stedsans 😊

Jeg, Simba, omtales som en veldig sosial og aktiv liten bajas med stor personlighet, selv om jeg også kan være litt nervøs de første dagene. Nå vil jeg helst være i samme rom som mennesker hele tiden, og jeg viser hvor fornøyd jeg er ved å male høyt. Jeg har massevis av energi og lite ro i sjelen, så jeg trenger noen som vil bruke mye tid på å leke og slite meg ut. Noen ganger blir jeg så ivrig at det blir litt vanskelig å skille lek og kos, og kan bite litt. Skolisser er supert, papirkuler er supert, og det aller beste er å få kastet opp papirsugerør i luften – da er det full fest!.

Jeg, Simone, er en litt forsiktig ung dame bruker litt tid på å bygge tillit. Om du viser meg tålmodighet og jeg først blir trygg på deg, forvandles jeg til en skikkelig kosepus som fint kan løftes og gjerne ligger på fanget og maler. Jeg er litt reservert og gjemmer meg når det kommer besøk, men om du frister med lek titter jeg gjerne fort frem igjen. Favorittplassen min er i vinduskarmen hvor jeg kan se på livet i bakgården. Men når hun først blir trygg på deg, forvandles hun til en skikkelig kosepus som fint kan løftes og gjerne ligger på fanget og maler. Jeg er en flink jeger – er en liten «samler» og bærer gjerne leker i munnen og gjemmer dem inni kattehula så jeg får ha de for meg selv. Om du viser meg tålmodighet vil jeg etterhvert oppsøke kos og kroppskontakt selv.

 

Ønsker du å gi oss vårt for-alltid-hjem, ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies