Signe

Heisann! Jeg heter Signe og ble født i desember 2020 sammen med seks søsken. Mammaen vår var en smart katt som fant et utehus for kaniner som ly for vinteren. Heldigvis slapp vi å være der mer enn et par uker før vi ble funnet og kom inn i varmen hos Dyrebeskyttelsen Norge.

Jeg er en veldig sosial, kosete og leken ung frøkenpus som passer veldig fint til en barnefamilie, både store og små barn går fint. Om du har katt og/eller hund kan det også være kjekt å bli kjent med. Jeg er med på det meste, uredd, sosial og leken som jeg er!

Mitt nye hjem må ha trygge, fine uteområder hvor jeg kan boltre meg fritt uten frykt for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt. PS! Jeg må holdes inne til jeg er ett år gammel.

Jeg liker å være med deg, følge deg overalt og sjekke om det jeg finner kan ligges på eller lekes med. Alt kan lekes med!

Når vi får besøk liker jeg å sitte på bordet og følge med, selvfølgelig etter å ha hilst på alle! Jeg kan fint løftes og bæres, ogg om du må ha meg med på biltur, så synes jeg det er helt greit det også.

Om kvelden og om morgenen kommer jeg opp i sengen for en liten kosestund, da kan du gjerne kose magen min, og så vasker jeg deg litt som takk. Jeg sover gjerne i fotenden om natten.

Signe er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Har du gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Signe, ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies