Serina

Mitt navn er Serina (født i 2012). Jeg ønsker meg et hjem hos en rolig familie som bor på et sted med gode og trygge utemuligheter. Jeg liker å ha det rolig, for jeg blir noen ganger skvetten av høye lyder og uforutsigbare bevegelser. Av den grunn liker jeg ikke små barn. Men store barn og voksne som er forstående vil jeg gjerne bli kjent med!

Jeg er ikke av de mest klengete, men viser kjærlighet likevel. Jeg er veldig sosial med familien min, men kan være noe reservert ovenfor besøkende. Liker å ligge nær mennesker, men jeg er ikke stor på kos.
Liker ikke så godt å bli løftet, men aksepterer det hvis jeg må.
Om kvelden hopper jeg gjerne opp til fotenden av sengen, før jeg forsvinner til min egen lille krok for å sove der.
Gleder meg mest til når du står opp om morgenen. Da blir jeg med på morgenrutinene – holder deg med selskap på badet og videre på kjøkkenet.

Til tross for å være en godt voksen dame, har jeg mye energi. Når den energien kommer frem liker jeg å springe rundt, leke med lekemus, en ball, hårstrikk eller noe i min egen fantasi om jeg vil. Så mange måter å leke med meg på!  Hyssing er også en favoritt, men pass på klørne mine når jeg har fått tak! Jeg vil jo ikke at du skal skade deg.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Har du gode og trygge utemuligheter og ønsker å gi meg mitt for-alltid-hjem, så ta kontakt på katt@dooa.no.

Sist endret: 20.11.2020

Personvern og cookies