Sedriko og Sirius

Sedriko og Sirius er fra samme kull og født i august 2020. De kommer fra en koloni på Hvaler-øyene. De er to sosiale, aktive og rampete kosegutter som vil passe inn i de fleste familier, og de er så gode venner at de skal omplasseres sammen.

Sedriko
Sedriko er en katt med masse, litt utspekulert, humor/personlighet. Han ligger gjerne på toppen av klorekassa, og venter på at noen skal gå forbi på gulvet, hvor han da hopper ned på dem. Han kan fort være den som starter rampestreker, men er lur nok å trekke seg unna før han tror de blir oppdaget. Han liker ikke og bli tatt opp, da kommer gjerne klørne, men han er utrolig kosete. Man får kose på mage og alt, hvis han har tid 😉

Han elsker å leke med alt med lyd, kaster det rundt og løper etter. Han er ikke så god å dele det han leker med. Han synes støvsugeren var litt skummel i starten, men nå er det greit.

Sedriko oppsøker deg aktivt, og når man står opp, er han innom og hilser på. Biltur til og fra veterinær går fint. Han er vant til barn mellom 11 og 15 år,  og blir sosialisert med ett barn på 1,5 år nå.

Sirius
Han er den lille bajasen i flokken som vi må plukke ned fra gardiner og som kommer seg frem overalt uansett høyt eller lavt.

Han er den lekne og tøffe i flokken, som prøver seg frem på absolutt alt, selv i hoppe i vannskåla er gøy. Han er ikke den mest kosete, men lar seg løftes og holdes. Får å få den nærkontakten med kos med ham, er den rette tiden når han er trøtt.

Han kommer løpende når du kommer inn i rommet, og søker kontakt i form at han lurer på om han kan leke med deg 😉  Han kan fint underholde seg med å stelle seg i dokassa bare for å sparke ut sand (lille umulius😂).

Han kommuniserer tydelig, og når han vil noe, mjauer han klart. Det kan være alt fra mer mat i skåla, nytt vann til lek.

Han tåler fint biltur og var trygg da han hilste på en hundevalp.

Han er vant til barn på 11-15 år, og blir for tiden sosialisert med ett barn på 1,5 år. Støvsuging og lyd er ikke noe problem, det betyr noe nytt å leke med 😅

Begge vil trives godt på et sted hvor han får utemuligheter.

Sedriko og Sirius er kastrerte, ID-merket med chip og vaksinerte.
Ønsker du å gi disse fine pusene sitt for-alltid-hjem? 💖 Ta kontakt på katt@dooa.no.

Sist endret: 09.01.2020

Personvern og cookies