Sebastian

Hei, jeg heter Sebastian! Jeg har gått lenge ute og har måtte slåss for mitt territorium, og var derfor av sår og skader etter slåsskamper når jeg endelig fikk hjelp. Jeg er egentlig en veldig snill katt, og behandler alle kattene her på Hjelpesenteret godt. Har så klart hjulpet at jeg ble kastrert 😊 Det antas jeg er født i 2017

Jeg er en liten casanova som sjarmerer alle som møter meg. Jeg er en utrolig sosial, kosete og litt rund gutt som elsker mat og oppmerksomhet. Det beste jeg vet er å få ligge ved siden av folk og få kos til jeg sovner.

Jeg er en renslig, pratsom fyr som gjerne følger deg rundt i huset og holder deg med selskap. Selv om det bare er fordi jeg er veldig glad i folk kan jeg noen ganger bli litt masete, men jeg tar fort hintet om du bare overser meg når det blir for mye. Jeg er også veldig leken, men alltid forsiktig så jeg ikke skader hender. Du må gjerne kose med magen min, det liker jeg.

Jeg er litt redd høye lyder, brå bevegelser og nye mennesker, så jeg vil helst til en familie uten små barn. Setter du deg rolig ned og strekker ut hånden kommer jeg snart bort og hilser på. Det er bare å klø meg bak øret – så blir vi fort bestevenner!

Har du gode og trygge utemuligheter og ønsker å gi Sebastian sitt for-alltid-hjem, ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies