Sebastian

Hei! Jeg har fått navnet Sebastian og antas å være født i 2018. Jeg er en skikkelig kosepus som gjerne ligger i fanget ditt for å få kos. Jo nærmere,  jo bedre! Mitt drømmehjem er hos en rolig familie uten barn, evnt store rolige barn, som bor på et sted med gode og trygge utemuligheter hvor jeg kan løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt.

 

Dette er hva fostermor har å si om meg:

Da Sebastian kom til oss var han utslitt etter flere uker uten mat. Den første uken ble tøff for både fostermor og Sebastian selv, da han ble litt dårlig og var veldig slapp. Heldigvis gikk det etter hvert bedre, og frem trådte verdens største kosegris! Sebastian er en skikkelig fang-katt og ligger aller helst oppå, så nærme haka di som mulig, eller tett inntil i sofaen. Gjerne mens han glipper med øynene og ser forelsket på deg. Han gjør en god jobb i å få deg til å føle deg spesiell, og kan nesten aldri få nok kos. Han kommer gjerne helt opp i ansiktet ditt og koser. Han elsker også å bli børstet.

Han er en rolig type som ikke gjør så mye ut av seg. Han har foreløpig ikke vist noen interesse for lek, men vi ser en utvikling i oppmerksomhet hos ham, for omgivelsene rundt, så det kan godt tenkes at dette kommer etter hvert som han får mer overskudd og blir tryggere.

Han er en sosial type og vil aller helst ha følge bort til matskåla når han skal spise 🙂

Sebastian er trygg på alle de han har møtt hos oss, men trenger noen ganger litt tid. Han kryper gjerne under sofaen når det kommer nye mennesker, eller ved ukjente, høye lyder, men kommer som regel fort frem igjen, spesielt hvis man lokker med litt Dreamies. Hvis man da tilbyr litt klapp og kos er han hengiven og trygg. Siden han er var for lyder og brå begavelser, kan det hende at han vil passe best i en familie med store barn. Han tåler godt å bli løftet og båret.

 

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-. Jeg har behov for trygge og gode utemuligheter. Har du dette og du ønsker meg som ditt familiemedlem, ta kontakt på katt@dooa.no 🐾🐈

Personvern og cookies