Santos Strømmen

Det første man legger merke til med Santos er at han har utrolig myk pels, nesten som silke… Han er utrolig kosete og hengiven. Santos kan være litt beskjeden, men da han først blir kjent med deg så vil han være med over alt. Han er nysgjerrig på hva man skal på kjøkkenet, badet eller soverommet. Til tider kan han nesten virke som en liten hund.

Santos er en smart og oppvakt katt. Tomme doruller som han henter fra badet er veldig artige leker. Santos snakker ikke så mye, men vet å bruke stemmen til å få hva han vil; hvis han har rullet en like under et møbel der han ikke får den ut vil han «spørre» om man kan hente leken for han. Han venter da tålmodig på at han fisker ut leken. Santos kan noen ganger «snakke» litt bare for å si hei og se at man er i nærheten. Om natten har Santos to ting han liker å gjøre: leke eller å sove ved siden av en i sengen. Det kan derfor være greit å pakke bort potensielle leker før sengetid hvis man vil sove.

Santos passer til en familie med ikke altfor små barn eller de uten barn. Han ønsker seg et godt og varig hjem med gode utemuligheter.

Santos er ca 1 år.

Santos Strømmen

 

Personvern og cookies