Santino

Hei! Jeg heter Santino og ble født i august i 2020.

Jeg er veldig trygg og nysgjerrig, og er ikke redd for noe som helst. Jeg ser etter mitt for-alltid-hjem hos en kattevant familie som gjerne har litt større barn. Aller helst vil jeg bo sammen med bestekompisen min Mons. så om du har mulighet vil jeg veldig gjerne flytte inn hos deg med han!

Les mer om Mons HER

Jeg gleder meg til å gjøre meg kjent med de trygge, gode uteområdene som familien min bor i. Jeg tåler det meste, og synes at støvsugeren både er litt rar og spennende. Du kan også gjerne bære meg rundt omkring. Jeg er ganske langhåret, har verdens mykeste pels og et unikt ansikt – sies det.

Jeg liker å leke, særlig med fiskestang. Jeg har mye energi og leter alltid etter noe å finne på, med mindre jeg sover. Jeg leker mye med Mons, vi koser oss sammen! Når du og jeg koser kan jeg godt ligge mellom beina, på fanget eller brystet ditt, da maler jeg mye.

Ettersom at Santino er en ung katt tester han grenser – for eksempel synes han det er gøy å gå på bordet mens de voksne spiser, men går sin vei til slutt. Santino passer til en familie med større barn, eller de uten barn. Han må ha gode og trygge utemuligheter.

Santino er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-.

Har du gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Santino, ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies