Samuel

Mjauuus, jeg heter Samuel og er en herlig, liten kosegutt født i juli 2020. Om morgenen når du står opp, kommer jeg løpende for litt kos, elsker kos, masse kos! Er du ute en tur, springer jeg på myke poter til døra for mennesker synes det er hyggelig å bli hilst velkommen av små venner med pels. Og gjett hva? Da blir det både klapp og kløing bak øret. Jeg er litt rampete og utforsker verdenen rundt meg, men jeg er veldig glad i mennesker, elsker å ligge i fanget ditt og digger å bli kost på magen. Om natta får du ligge i fred da, jeg sover ikke i sengen din.

Jeg er en liten raring for jeg simpelthen elsker å bli båret rundt. Og løfter du meg ikke opp, klatrer jeg på deg til du tar meg i armene dine og bærer meg. Også elsker jeg å leke! Når jeg leker, tester jeg tennene mine litt så jeg biter en del, men du kan skyve meg bort, så prøver jeg å slutte. Ikke er jeg redd for noen ting heller, jeg er en veldig sosial og trygg katt. Eller vent litt, dere mennesker har en sånn stor maskin med en lang slange som brummer og suger ting kjapt inn i magen sin; den er litt skummel og bør holde seg 1 meter unna, synes jeg. Der jeg bor nå klorer jeg en del på møbler, men fikser du et sånt kult klorestativ til meg, lover jeg å kvesse klørne mine der.

Da jeg ble født, bodde mammaen min ute på en av Hvaler-øyene. Hun bodde i en kattekoloni og fødte meg og de tre søsknene mine der ute. Heldigvis var det en snill menneskemor med barn som tok hånd om oss. De bodde der ute og syntes nok synd på oss små med tynn pels og bitte små mjau som ble både kalde og sultne. Etter en stund fikk vi flytte til noen nye mennesker hvor jeg kan leke og være i aktivitet nesten døgnet rundt! Jeg kan fint bli med deg på turer og bilkjøring og sånn, jeg trives i reisebur jeg.

Jeg tror jeg vil trives sammen med både små mennesker og litt større mennesker og voksne så klart. Har hørt om hund, at det også er koseklumper med pels. Men jeg har aldri møtt en sånn før, så jeg vet ikke om jeg liker de. Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Dyrebeskyttelsen tar et adopsjonsgebyr på 1000,-. Ønsker du å gi meg mitt for-alltid-hjem? 💖 Ta kontakt på katt@dooa.no.

Sist endret: 17.11.2020

Personvern og cookies