Sammy

Meow meow, jeg er Sammy født i juli 2020, og jeg er verdens vakreste, skjønneste lille pusegutt. Jeg er ganske kosete altså, men litt bestemt også, så når jeg koser, vil jeg ha det på min måte. Du stryker og klør forsiktig, jeg purrer i vei! Men jeg kan fint ligge stille i fanget ditt og bare laxe’n også altså. Og ser du på film og gjør sånne andre rolige mennesketing, ligger jeg gjerne ved siden av deg i sofaen. Magen min er jeg ganske redd for så den liker jeg ikke at du koser med, men du må gjerne løfte meg opp og bære meg rundt. Jeg er veldig sosial og liker å være i nærheten av menneskene mine. Og når jeg hører du gå i ytterdøra, kommer jeg tassende på små poter for å si hei. Jeg er veldig glad i mat, det er det beste jeg vet! Selv om jeg er både leken og aktiv, er jeg ganske rolig av meg. Jeg kan fint leke litt alene. Leking er altså så gøy, men det er også biting, så jeg biter litt innimellom. Synes du jeg blir for voldsom, kan du bare skyve meg vekk og jeg slutter, jeg lover deg det.

Da jeg ble født, bodde mammaen min ute på en av Hvaler-øyene. Hun bodde i en kattekoloni og fødte meg og de tre søsknene mine der ute. Heldigvis var det en snill menneskemor med barn som tok hånd om oss. De bodde der ute og syntes nok synd på oss små med tynn pels og bitte små mjau som ble både kalde og sultne. Etter en stund fikk vi flytte til noen nye mennesker, og her har jeg blitt så trygg og god. Jeg er ikke redd for noe og synes det er stor stas å utforske verden rundt meg. I det siste har jeg begynt å klatre en del og jeg liker godt å slipe klørne mine, så jeg klorer litt på møblene altså. Men gir du meg et lite klorestativ, lover jeg å bruke det flittig. Om natta lar jeg deg sove i fred, jeg kommer ikke i sengen din for å sove der. Når du våkner om morgenen, kommer jeg for å få kos og nærhet, det er skikkelig fint! Også blir jeg gjerne med deg på turer i bil og sånn, jeg trives godt i reisebur.

Jeg er ikke kjent med andre dyr ennå så om jeg liker hund, er jeg usikker på, men jeg trives med kattesøsknene mine i alle fall. Familien som vil adoptere meg, må gjerne ha barn, men de må være store, helst 12 år eller eldre for jeg passer nok best hos dere som har store barn eller bare er voksne der dere bor. Jeg er forresten kastrert, chippet og vaksinert, også tar Dyrebeskyttelsen et adopsjonsgebyr på 1000,- for meg. Ønsker du å gi meg mitt for alltid-hjem og la meg være pelsklingen din? 💖 Ta kontakt på katt@dooa.no!

Sist endret: 17.11.2020

Personvern og cookies