Samira

Hei du myke menneske. Jeg heter Samira, født i juli 2020, og er verdens største koseklump! Jeg elsker å ligge på fanget ditt, det føles så trygt og godt. Dersom fanget ikke helt er tilgjengelig, ligger jeg gjerne ved siden av deg i sofaen slik at jeg har deg i nærheten. Når du stryker meg bak øret og klør meg litt på halsen, virkelig nyter jeg livet. Magen min derimot er jeg litt forsiktig med, er ikke så glad i å bli kost der. Så ikke klø den er du grei! Selv om jeg var litt forsiktig som bitte liten kattunge, er jeg blitt svært komfortabel med dere mennesker og synes dere er noen skikkelige kule typer. Jeg liker å henge med dere og å være rundt dere, men aller helst vil jeg ha kos. Kos, kos, kos.

Da jeg ble født, bodde mammaen min ute på en av Hvaler-øyene. Hun bodde i en kattekoloni og fødte meg og de tre søsknene mine der ute. Heldigvis var det en snill menneskemor med barn som tok hånd om oss. De bodde der ute og syntes nok synd på oss små med tynn pels og bitte små mjau som ble både kalde og sultne. Etter en stund fikk vi flytte til noen nye mennesker, og her har jeg det så godt! Jeg er blitt veldig leken og aktiv, og elsker å jakte pinner og leker med fjær på. Ting som lager lyder er også fabelaktig moro; de bare må jeg løpe etter. Når du kommer hjem fra jobb og sånn, løper jeg til døra med halen rett til værs for å ønske deg velkommen, så glad og fornøyd over å se deg. Jeg liker å gå selv da, er blitt stor jente vet du. Så du får nok ikke bære meg rundt og sånn, men vifter du med fjær og pling-pling, spinner jeg etter deg. Om natta sover jeg gjerne i en kurv eller på sofaen, så om du er redd for at de små tennene mine skal smake på tærne dine mens du sover, kan jeg berolige deg med at det er ingen fare for noe sånt. Jeg blir gjerne med deg på turer i bil og sånn, jeg trives godt i reisebur.

Jeg har ennå ikke møtt andre dyr med pels, men har hørt om noe som heter hund. De skal visst boffe litt og mulig jeg skvetter til om dere har en sånn, men bare du koser litt med meg og er i nærheten, blir jeg helt sikkert trygg på den. Jeg passer nok best hos dere som har store barn eller bare er voksne der dere bor, for jeg kan være litt engstelig for mange skarpe lyder og mye støy. Jeg er forresten kastrert, chippet og vaksinert, også tar Dyrebeskyttelsen et adopsjonsgebyr på 1000,- for meg. Ønsker du at jeg skal bli din lille pelskling for alltid? 💖 Ta kontakt på katt@dooa.no for å gi meg mitt for alltid-hjem.

Sist endret: 25.11.2020

Personvern og cookies