Samintra

Hei du, jeg heter Samintra, og er ei veldig leken, sosial og tillitsfull lita jente født i juli 2020. Mennesker synes jeg er en koselig ting, de er jeg veldig glad i, og jeg nyter kos og myke klapp. Jeg elsker å sitte på fanget ditt, og er du ikke helt i kosehumør, sørger jeg for at du blir det ved å legge meg på deg helt til du smelter. Kos er topp, vet du! Om du tenker nå at du må klappe meg hele tiden, kan jeg berolige deg altså, for bare jeg får ligge på fanget nær deg, kan jeg kose uten å måtte klappes. At du stryker meg på magen, går helt fint, og kanskje du vil klø meg litt bak øret også?

Da jeg ble født, bodde mammaen min ute på en av Hvaler-øyene. Hun bodde i en kattekoloni og fødte meg og de tre søsknene mine der ute. Heldigvis var det en snill menneskemor med barn som tok hånd om oss. De bodde der ute og syntes nok synd på oss små med tynn pels og bitte små mjau som ble både kalde og sultne. Etter en stund fikk vi flytte til noen nye mennesker, og her lever jeg livet! Jeg leker og herjer, og må innrømme at å klore på møbler og klatre i ting disse menneskene har inne i huset sitt, er rasende moro. Det er jo ikke helt lov, men litt rampestreker er gøy. Om jeg skulle finne på å bite litt når du leker med meg, er jeg så forsiktig, så vidt jeg tester tannebissene mine bare. Og når du kommer hjem fra jobb og sånn, hører du de små potene mine løpe fort til døra for å si hei. Viktig at du får en hyggelig velkomst og så kan det jo være det blir litt kos også? Om natta sover jeg litt her og der, men kommer ikke opp i senga di altså. Jeg kan fint bli med deg på turer og sånn, jeg trives i reisebur.

Jeg er veldig sosial og uredd, ikke redd for noe! Sånne pelsdyr som logrer med halen sin har jeg ikke møtt ennå, så vet ikke helt om jeg liker dem. Alle mennesker er helt topp da, men om jeg får velge selv, tror jeg nok at barn som kanskje er 5 år eller eldre, er det beste for meg. Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Dyrebeskyttelsen tar et adopsjonsgebyr på 1000,-. Ønsker du å gi meg mitt for-alltid-hjem? 💖 Ta kontakt på katt@dooa.no.

Sist endret: 04.12.2020

Personvern og cookies