Salina

Salina er født i august 2020. Hun kommer fra en koloni på Hvaler-øyene. Hun er en sosial og kosete frøken som passer inn i de fleste familier.

Hun er den lille koseklumpen i søskenflokken, som maler selv når hun sover. Hun er en litt forsiktig liten frøken, og tusler rolig rundt. Hun er veldig kontaktsøkende, og liker seg aller best enten i nærheten av meg eller den voksne katten i huset (legger seg tett inntil han når hun skal sove). Hun ligger på fanget, og lar seg løfte, men vil ikke koses på magen.

Salina liker å leke med en liten ball eller en liten bamse og litt med tørrfóret.

Hun er ikke glad i bilkjøring, og blir dessverre veldig stresset i bil (fikk hun diaré i reiseburet når hun skulle til vetn). Men hun blir rolig når hun kommer hjem igjen.

Hun klorer ikke på møbler, og går til klorekassa når hun skal kvasse klør. Hun kommer gjerne løpende når vi spiser mat, og synes det er spennende å observere oss.

Hun reagerer ikke på støvsuger, eller lyder, men hun trekker seg tilbake hvis noen av søsknene forsøker litt voldsom lek med henne. Litt den rolige, stille og forsiktige jenta.

Salina er kastert, ID-merket med chip og vaksinert.
Ønsker du å gi Salina sitt for-alltid-hjem? 💖 Ta kontakt på katt@dooa.no.

Sist endret: 04.12.2020

Personvern og cookies