Salina

Hils på Salina (14) som søker sitt for-alltid-hjem! Vi overtok omsorgen for eierløse Salina i vår. Da hadde hun bodd utendørs de siste par årene, kun med et transportbur som ly og ble matet av naboer.

Salina er en gammel og kosete pus som liker best å ligge i vinduskarmen og se ut av vinduet. Hun er glad i mat, kos og bli børstet.

Salina er også tilnærmet døv og skal derfor være innekatt.

Salina burde få komme til et rolig hjem med masse kjærlighet og kos, og som eneste dyr i huset. Når katter blir gamle så er de som oss, de får litt vondter, mister litt av bevegeligheten og trenger litt ekstra stell. Men det betyr ikke at hun ikke fortjener eller ønsker å nyte sine siste år med noen som har litt ekstra plass og hjerterom.

Salina sliter med ledd- og muskelsmerter, men etter at vi satte henne på kortison-sprøyte (hver tredje måned) virker hun å ha det mye bedre.

Salina, som mange eldre katter, har høyt stoffskifte. Hun får medisiner for dette morgen og kveld i maten sin – og er kjempeflink til å ta dem!

De tok litt av livsgnisten ut av henne å være hjemløs over flere år, så vi har nylig startet henne på antidepressiva beregnet for katt, som hun får hver tredje dag. Vi ser allerede en positiv endring i humøret, og har derfor vurdert henne som klar for adopsjon for det rette hjemmet.

Vi i DOOA har besluttet å dekke kostnader knyttet til hennes faste medisiner, samt kontrollen hos veterinær hver tredje måned.

Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for at Salina skal få sitt for-alltid-hjem!

Ønsker du å gi Salina et godt hjem resten av livet, og kan følge opp slik at hun får nødvendig medisiner og oppfølging hos veterinæren, ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies