Rufus

Hei! Jeg har fått navnet Rufus, det fikk jeg fordi jeg var så rufsete når jeg ble funnet. Jeg antas å være i født i 2014. Jeg er en veldig trygg, snill, sosial og kosete leken katt.

Mitt drømmehjem er hos en rolig familie med enten store barn eller de uten barn. Jeg kan være litt skvetten og liker ikke høye og skarpe lyder, så små barn skremmer meg litt. Jeg ønsker å bo på et sted med gode utemuligheter hvor jeg kan løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt.

Jeg er veldig glad i mennesker, også besøkende, søker gjerne kontakt og kommer gjerne bort å hilser, da kommer jeg med noen søte murre-lyder og “prater” når jeg vil ha kontakt. Kroppskontakt er jeg veldig glad i, legger meg gjerne inntil deg i sofaen, legger du hånden på, eller armen inntil, meg så slukner jeg henført i sofaen.  Om du legger meg på fanget ditt, kan jeg bli der en god stund for å få kos, sover gjerne i sengen sammen med deg. Når jeg trenger tid alene går jeg bare et sted for meg selv.

Å løftes, bæres eller ligge på fanget aksepterer jeg fint. Jeg er tålmodig nok til at du kan håndtere meg hvis det skulle være noe. En flått å fjerne, f.eks?

Jeg har energi og lyst til å leke daglig, både for meg selv og med deg! Jeg kan komme til å klore på møbler om jeg føler meg litt energisk og “fandenivoldsk”, men jeg bruker stort sett klorebrett (eller dørmatter). Jeg lover.

Må innrømmes at jeg er litt vell glad i mat… Jeg viser kanskje ikke mye tegn på å ville gå ut og jakte mat i form av mus, men jeg er veldig på jakt etter mat på kjøkkenbenken. Kommer du for å løfte meg ned, så hopper jeg ned selv. Jeg vet jeg ikke har lov… heheh.  Ønsker du selskap ved kjøkkenbordet er jeg absolutt den rette katten for deg, har et lite håp om å få en matbit, men forstår at jeg ikke får om du bare lar være å gi meg noe. Men jeg kan nok lære meg bordskikk, bare gi meg en sjanse og vær konsekvent. Fosterhjemmet har ikke hjerte til å være streng mot meg siden jeg er så søt og sjarmerende.

Da jeg ble funnet var jeg full av store harde tover, og mange sånne ekle dyr som satt fast i huden min, det var godt å bli kvitt alt dette. Det var godt å få komme inn i varmen, jeg var så sliten så jeg sov mye. Men nå er jeg uthvilt, så nå er jeg klar for nye eventyr!

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-. Jeg har behov for trygge og gode utemuligheter. Kan jeg få mitt for-alltid-hjem hos deg? Ta kontakt med katt@dooa.no

Personvern og cookies