Roxy

Mitt navn er Roxy Rykkin og antas å være født i 2016. Fosterhjemmet mitt sier at jeg er en vakker, snill, morsom og tålmodig frøken, men nydelige grønne øyne, som sjarmerer alle jeg møter i senk. De mener også at jeg er en naturlig modell og jeg poserer gjerne for kameraer, bortsett fra når jeg er nysgjerrig og vil kose med kamera i stedet.

Jeg er en veldig trygg og sosial katt som elsker kos, også på magen, men ikke for lenge, da sier jeg pent i fra. Bruker aldri klørne. Jeg klorer ikke på møbler, de skal du få ha i fred. Er også leken, setter pris på å bli lekt med, men kan også leke for meg selv, er ikke kravstor når det gjelder leker, en skolisse eller en lekemus, så er jeg fornøyd. Og jeg kan hoppe høyt og langt for å fange lekene.

Jeg er nysgjerrig og liker å få med meg det som skjer, og jeg synes det er spennende å utforske alt nytt. Og hvis det er ønskelig så holder jeg deg gjerne med selskap på badet. Når noen kommer hjem så kommer jeg løpende for å hilse på, jeg har ofte ting å snakke om og jeg vil gjerne ha kos. Jeg snakker ganske mye og svarer når jeg blir snakket til. Jeg kan løftes og bæres, men ikke for lenge.

Jeg kan tigge når det skjer noe på kjøkkenet, men skjønner raskt at det ikke er noe til meg, og da går jeg til slutt å legger meg.

Jeg har ikke hilst på barn eller andre dyr, men jeg har vært helt trygg med de nye voksne jeg har møtte og hilser gjerne på de, og bonus er når de i tillegg vil leke og kose med meg. Så jeg tror jeg er ok med barn og andre dyr bare vi tar det rolig og vi får tid til å bli kjent.

Jeg ønsker meg en familie som bor på et sted med gode og trygge utemuligheter.

Kunne du tenke deg å gi meg et for-alltid-hjem ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies